Milyen játékot keresel?

TOP termékeink

LEGO® Katalógus

LEGO Katalógus 2022

Playmobil® Katalógus

Playmobil® Katalógus

Playmobil® 1-2-3 Katalógus

Playmobil® 1-2-3 Katalógus

KÖZÖSSÉGÜNK!

Partner oldalaink

Bűbáj Webjátékbolt
Mert játszani jó!
Játék webáruház több, mint 
7 000 raktáron lévő
termékkel.

Bűbáj Webjátékbolt játék webáruház és játékbolt | Gyerekjáték vásárlás
webSzemüveg.hu

Napszemüveg vásárlás vagy optikai keret rendelés online? Keresse a webSzemüveg-et!

webszemuveg.hu Napszemüveg webáruház

Használd a KOCKASHOP kuponkódot és megrendelésed ingyen kiszállítjuk 15 000 Ft felett!

LEGO® játékszettekPlaymobil® készletekBruder® munkagépek és játékautókClementoni® bébijátékok és gyermekjátékok

Vásárlási feltételek

Általános szerződési feltételek
Adatkezelési tájékoztató
HŰSÉG ZSETON RENDSZER
Általános szerződési feltételek
Dokumentum helye
Adatkezelési tájékoztató
Dokumentum helye
HŰSÉG ZSETON RENDSZER
Kocka4You Hűség Zseton

Hűséged díjazzuk! Regisztrált vásárlóinknál (engedélyezni kell a Profilalkotást) minden vásárlásuk alkalmával automatikusan Kocka4You Hűség Zsetont írunk jóvá.

Az összegyűjtött zsetonokat következő vásárlásod alkalmával beválthatod a kocka4you.hu oldalon (1 db Hűség Zseton = 1 Ft). A Hűség Zsetonok a megrendelés átvételét követően íródnak jóvá, amikor megrendelése státuszát lezártra változtatjuk és 100 napig érvényesek. A pontok a vásárlás értékének maximum 20%-áig válthatók be.

Hogyan működik?

A Hűség Zsetonok a megrendelés leadásakor kalkulálódnak, melyet a Profil menüpontban megtekinthetsz. Miután beérkezik számlánkra a termék vételára (ez 5-10 munkanap is lehet), rendelésed lezárt státuszúra állítjuk és Kocka4You Hűség Zsetonjaid jóváíródnak, felhasználhatóak lesznek. Hűség Zseton egyenleged a Profil menüpontban bármikor megnézheted. A Hűség Zsetonokat következő vásárlásodkor tudod felhasználni a vásárlás értékének maximum 20%-áig, melybe a Szállítási költség nem számít bele.

Hogyan szerezhetsz Hűség Zsetont?

Vásárláskor 50 Ft után automatikusan 1 db Hűség Zseton kalkulálódik (= 1 Ft). Érdemes feliratkozni Hírlevelünkre, melyből értesülhetsz további extra hűség zseton szerzési lehetőségekről.

 

Hűség Zseton beváltáskor a zsetonok értéke után nem jár újabb Hűség Zseton, de az a feletti rész után kalkulálódnak pontok.

 

Fenntartjuk a jogot, hogy a Hűség Zsetonok átváltási értékét előzetes (minimum 100 nappal a változás életbe lépése előtt) értesítést követően megváltoztassuk. Itt mindig az aktuálisan érvényes átváltási értéket tesszük közzé.

Felhasználási feltételek

Hűség Zsetont kizárólag az a regisztrált vásárló kaphat, aki regisztrációkor engedélyezte a profilalkotást. A Hűség Zsetonok online vásárláshoz használhatóak fel a kocka4you.hu oldalon, a pontok jóváírásától számított 100 napon belül, a vásárlás értékének maximum 20%-áig. A Hűség Zsetonok készpénzre nem válthatóak és másnak átadni nem lehet őket. Lemondott vagy át nem vett rendelésért nem jár Hűség Zseton, visszaküldött rendelés esetén a korábban adott Hűség Zsetonok törlődnek. A szállítási költséget nem számítjuk Hűség Zseton pontalapként.

 

Köszönjük, hogy nálunk vásárolsz LEGO® készleteket és Playmobil® játékokat!